ATENTIE:Postez anunturi gratis pe blogul ...voi trebuie sa intrati, sa lasati un comentariu,sau contactatima la thunder_ice_asu sau 0748633830 si spuneti exact cum vreti sa sune anuntul+datele persoanei de contact...anuntul va fi publicat in maxim 24 de ore...in cazul in care doriti, cu poza, lasati un id si va contactez...anunturile pot fi:vanzari,cumparari,inchirieri,angajari,matrimoniale.in schimb cer doar un click pe un anunt din partea dreapta--->

vineri, 31 iulie 2009

Cât durează să ne îndrăgostim?

Ca să afli dacă e îndrăgostit de tine, trebuie să fii cu ochii pe ceas. Te-am făcut curioasă Citeşte şi află despre ce e vorba.
În zilele noastre, ştiinţa poate calcula orice cu exactitate. Inclusiv de cât timp are nevoie un bărbat pentru a se îndrăgosti de o femeie.
E vorba de 8,2 secunde, după cum arată un studiu britanic. Prin urmare, dacă el se opreşte mai puţin timp asupra fizionomiei tale, înseamnă că nu e aşa de interesat. Dacă însă atinge sau chiar depăşeşte bariera de opt secunde, atunci e clar: e dragoste la prima vedere.
Ce poţi face în cele opt secunde
Când întâlneşti un bărbat, profită de cele opt secunde magice în care se produce „îndrăgostirea”. Pare puţin, dar e destul pentru a-l cuceri, dacă pui în aplicare câteva strategii garantate.
Susţine-i privirea: urmăreşte-l cu atenţie când vorbeşte, priveşte-l cât mai des în ochi şi plimbă-ţi privirea, discret, şi asupra braţelor, pieptului.
Zâmbeşte-i: bărbaţii preferă parteneri de dialog mai degrabă veseli decât serioşi. Iar în acest context, zâmbetul e o armă de seducţie.
Fii naturală: relaxea-ză-te şi nu încerca să joci un rol. El trebuie să te vadă aşa cum eşti tu. Destinde-te, foloseşte gesturi delicate şi fii cât mai feminină.
Plimbă-ţi mâna prin păr: jucându-te cu părul, îi transmiţi mesajul că eşti interesată de el, că eşti conştientă de calităţile tale fizice şi-i atragi atenţia asupra lor...
Ce se întâmplă în organism?
Unii cercetători au studiat transformările din corp generate de dragoste. E vorba de un cocteil de feromoni, hormoni care indică „chimia” dintre două persoane, dopamină, substanţă care te motivează să treci la atac, şi endorfine, care induc o stare de bine. Această cascadă de emoţii se petrece brusc şi are efecte pe termen lung.Dragostea chiar durează trei ani?Unii psihologi susţin că dragostea ar dura numai trei ani, până se consumă chimia dintre parteneri. Teoria spune că, după această perioadă, nu mai există atracţie sexuală, de aici şi nenumăratele probleme de cuplu.
Cum rămâne însă cu cei care sunt împreună de zeci de ani şi spun că se iubesc ca la-nceput? Se poate ca în cântărirea sentimentelor cercetătorii să se înşele, iar dragostea să dureze chiar şi o viaţă...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu