ATENTIE:Postez anunturi gratis pe blogul ...voi trebuie sa intrati, sa lasati un comentariu,sau contactatima la thunder_ice_asu sau 0748633830 si spuneti exact cum vreti sa sune anuntul+datele persoanei de contact...anuntul va fi publicat in maxim 24 de ore...in cazul in care doriti, cu poza, lasati un id si va contactez...anunturile pot fi:vanzari,cumparari,inchirieri,angajari,matrimoniale.in schimb cer doar un click pe un anunt din partea dreapta--->

vineri, 31 iulie 2009

Adio sală? Crudu a pus grăsime pe talie şi abdomen

Cori Grămescu, profa de pilates, o sfătuieşte pe vedeta Antena 1 să nu mai mănânce dulciuri şi să treacă mai des pe la sala de fitness pentru a scăpa de celulită.
Daniela Crudu a devenit cunoscută publicului datorită formelor sale apetisante. Prezentă miercuri seară, în clubul BonTon, acolo unde a defilat în costum de baie, Daniela nu a mai afişat corpul perfect cu care ne-a obişnuit şi a primit critici din partea bărbaţilor, care i-au spus că s-a îngrăşat şi că are celulită pe picioare.
Cori, profesoara de pilates a vedetelor, a analizat, pentru Click!, ultimele poze cu Daniela Crudu şi ne-a mărturisit că, într-adevăr, vedeta Antena 1 arată mult diferit faţă de acum o lună: „A pus grăsime pe talie şi abdomen. Pentru că nu a mai venit la sală de câteva luni i-a scăzut tonul muscular şi pare mai plinuţă decât e în realitate. O sfătuiesc să nu mai pună gura pe ciocolată şi să mănânce legume şi fructe. Ar trebui să continue orele de dans şi sa vină la pilates măcar o dată pe săptămână, pentru a lucra abdomenul”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu