ATENTIE:Postez anunturi gratis pe blogul ...voi trebuie sa intrati, sa lasati un comentariu,sau contactatima la thunder_ice_asu sau 0748633830 si spuneti exact cum vreti sa sune anuntul+datele persoanei de contact...anuntul va fi publicat in maxim 24 de ore...in cazul in care doriti, cu poza, lasati un id si va contactez...anunturile pot fi:vanzari,cumparari,inchirieri,angajari,matrimoniale.in schimb cer doar un click pe un anunt din partea dreapta--->

vineri, 31 iulie 2009

Vreau Trafic!

Obiectivul blogului este de a ajunge în primele 50 de bloguri din România. Este un drum lung şi anevoios dar sperăm să ajungem acolo.
Dacă nu ai emisiune la radio sau televiziune şi nu eşti la fel de cunoscut ca Mircea Badea şi deştept ca Ciutacu, o sa-ţi spun un secret, ai încurcat-o, ca blogăr eşti terminat. Totuşi dacă ai citit aceste rânduri să ştii că eşti norocos şi în rândurile de mai jos o să-ti explic şi de ce. În primul rând eşti norocos că ai ajuns aici ceea ce înseamnă că ştii să citeşti iar în al doilea rând că mai întâlnit pe mine care, eu, o să-ţi explic cum să reuşeşti să-ţi creşti numarul de vizitatori pe blog.
Dacă nu ai încă blog, dute şi făţi unul, eu îţi recomand www.blogger.com sau www.wordpress.com. Acum presupunând că ţi-ai editat primul articol şi următoarele, deoarece în unele directoare de bloguri nu vei fi primit dacă nu ai un număr substanţial de articole, mai rămâne de a atrage vizitatori pe blog.
Pentru a nu te lăsa la greu îţi propun câteva teme de blog : dacă o urăşti pe Mihaela Rădulescu, Zâna Supprizelor (Andreea Marin Bănică) si orice altă starletă sau dimpotrivă dacă iubeşti toţi rromii (ţiganii), evreii sau mai ştiu eu ce naţii, eventual şi pe Băsescu poţi să găseşti tot felul de indivizi cu aceleaşi preocupări comune.
Pentru a nu-ţi crea iluzii, vreau să te anunţ încă de pe acum că dacă ai vreo sclipire de inteligenţă să ştii că aceasta nu te va ajuta pe "aici", de fapt deabia ai făcut primul pas către succes, de aici încep cei 15 ani (cinsprezece ani) de muncă pentru a reuşi. Aş fi vrut să spun silnică dar nu este cazul, poţi să te opreşti când doreşti ceea ce este un mare avantaj.
Mi-am propus să cresc traficul pe acest blog. Aşa că trebuie să purcedem la treabă. Pentru început avem nevoie de o masurare a traficului, în cazul asta Trafic.ro saptamânal.
Primul sfat:
1. Totul porneşte de la motoarele de căutare. Realitatea este că oricâte eforturi ai face (feed ars, newsletteruri, forumuri ataşate etc.), cei mai mulţi dintre vizitatorii tăi vin de acolo. Milioane şi milioane de oameni caută ceva zi de zi, şi potenţial zeci de mii ar putea ajunge la blogul tău, cu condiţia să ai conţinut valoros şi susceptibil să le trezească interesul. Aparent, motoarele de căutare fac toată treaba, tu numai trebuie să aştepţi flexat să dea lumea peste tine, însă în realitate poţi şi tu da o mână de ajutor. Întâi de toate, trebuie să bagi pe gât principalelor motoare, şi anume google şi yahoo, harta blogului tău, aşa încât să-ţi fie indexate paginile foarte repede. A doua chestie este să adaugi metataguri la blog. De aici pot veni destul de mulţi vizitatori, dar numărul lor până la urmă este decis de conţinutul pe care îl faci public (pe internet, ca peste tot, se caută lucrul bine făcut).
Zis şi facut
2. Înscrie-ţi blogul în Directoarele de bloguri. Partea proastă e că pentru această operaţiune trebuie să parcurgi proceduri niţel complicate de înregistrare, ba te mai şi trezeşti ulterior cu e-mail-uri trimise de la administratorii acestor liste (lucru pentru care recomand creearea unei adrese de mail fantomă). Partea bună e că pot veni şi de aici vizitatori, şi nu puţini. O listă a celor mai interesante Directoare de Bloguri este: Technorati,Topblogarea, Topblogging, Blogtoplist, Fuelmyblog, Blogcatalog,BloggingFusion, Bloghop, Blogarama, Topbloglist, Myblogdirectory, Blogroll.a. inscrierea in Technorati


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu