ATENTIE:Postez anunturi gratis pe blogul ...voi trebuie sa intrati, sa lasati un comentariu,sau contactatima la thunder_ice_asu sau 0748633830 si spuneti exact cum vreti sa sune anuntul+datele persoanei de contact...anuntul va fi publicat in maxim 24 de ore...in cazul in care doriti, cu poza, lasati un id si va contactez...anunturile pot fi:vanzari,cumparari,inchirieri,angajari,matrimoniale.in schimb cer doar un click pe un anunt din partea dreapta--->

marți, 18 august 2009

Romania, te iubesc: Fructele de mare, o afacere delicioasa si profitabila


Stridii, midii, homari, caracatite si sepii. O piata de zeci de milioane de euro in tara noastra. Romanii au prins gustul fructelor de mare in concediile petrecute in strainatate, iar acum savureaza cate 7 tone pe saptamana.
Romanii au o noua pasiune: fructele de mare. Le cumpara la supermarket, le gatesc acasa sau le savureaza la restaurant. O piata proaspata, de lux, in crestere, in ciuda crizei economice. Ca sa fie proaspete, unele delicatese stau vii in vitrina restaurantelor.
Cat drum bat aceste vietati ca sa desfete gustul gurmanzilor romani si cum sunt cazate in depozitele importatorilor, vedeti la Romania, te iubesc!
Apoi mergem in Bulgaria, la un restaurant pe plaja! Unde midiile sunt servite proaspete, de la o ferma ridicata in Marea Neagra, cu bani europeni: bulgarii ne spun cat a investit Uniunea Europeana in proiectul lor si cat profit scot din midii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu