ATENTIE:Postez anunturi gratis pe blogul ...voi trebuie sa intrati, sa lasati un comentariu,sau contactatima la thunder_ice_asu sau 0748633830 si spuneti exact cum vreti sa sune anuntul+datele persoanei de contact...anuntul va fi publicat in maxim 24 de ore...in cazul in care doriti, cu poza, lasati un id si va contactez...anunturile pot fi:vanzari,cumparari,inchirieri,angajari,matrimoniale.in schimb cer doar un click pe un anunt din partea dreapta--->

marți, 18 august 2009

Michael Jackson va fi inmormantat de ziua lui, pe 29 august!


Michael Jackson va fi inmormantat pe 29 august, de ziua lui, la parcul memorial Forest Lawn din Los Angeles, trupul sau fiind pastrat pana atunci in subsolul cladirii principale din acelasi complex. Declaratia apartine tatalui megastarului, Joe Jackson.
Ceremonia, la care va lua parte doar familia, va avea loc la cimitirul Forest Lawn, la ora 10 dimineata, ora locala.
Saptamana trecuta, presa a vehiculat zvonul potrivit caruia regele muzicii pop ar fi fost ingropat pe 6 august, la Forest Lawn, insa apropiati ai familiei au negat informatia.
Mama artistului, Katherine Jackson, a vizitat de nenumarate ori, in ultima perioada, locul in care este pastrat trupul fiului sau.
Michael Jackson a murit pe 25 iunie, in resedinta sa din Los Angeles, insa raportul toxicologic care ar putea face lumina in privinta cauzei decesului nu a fost facut public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu