ATENTIE:Postez anunturi gratis pe blogul ...voi trebuie sa intrati, sa lasati un comentariu,sau contactatima la thunder_ice_asu sau 0748633830 si spuneti exact cum vreti sa sune anuntul+datele persoanei de contact...anuntul va fi publicat in maxim 24 de ore...in cazul in care doriti, cu poza, lasati un id si va contactez...anunturile pot fi:vanzari,cumparari,inchirieri,angajari,matrimoniale.in schimb cer doar un click pe un anunt din partea dreapta--->

marți, 18 august 2009

Macelul de la Bacau: atacatorul a murit la spital!---Romania...offf!!!


Potrivit ultimelor informatii, tanarul care si-a atacat iubita in plina strada, la Bacau, a murit in cursul noptii de marti. Medicii au facut tot posibilul sa il tina in viata. Usa rezervei in care se afla era permanent sub paza armata.
Luni dimineata. Bacau. Un tanar care isi urmarea fosta iubita, o femeie de 25 de ani, a scos un cutit si a rapus-o chiar sub ochii trecatorilor. Imaginile surprinse imediat dupa sunt ABSOLUT SOCANTE.

Un pensionar care isi plimba cainele nu a putut rabda: a inceput sa-l loveasca in cap pe individ pentru a salva fata. Era insa prea tarziu. Fata s-a prabusit, inecata in sange.

"L-am vazut pe nebun ca o prinde pe biata fata din spate si o injunghie cu cutitul in burta. Am lasat catelul pe care-l plimbam, am luat o sipca si i-am dat in cap pana a cazut. Dupa aceea, i-am mai dat cateva."(Martor)
Alti martori au sarit in momentul in care tanarul a incercat sa se sinucida.

Un alt barbat a surprins minutele ce au urmat. Politistii si un echipaj de ambulanta au ajuns la fata locului. Barbatul a fost salvat pentru moment de medici. Insa tanarul, in varsta de 26 de ani, nu a rezistat stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a facut dupa ce a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Bacau.
In urma atacului, biata fata nu dadea semne ca ar mai respira. Trupul inert zacea intr-un un lac de sange. Doctorii n-au reusit sa o mai salveze. Intrase in stop cardio-respirator.
In haine barbatul avea un bilet de adio, scris pe o bucata de hartie lunga de doi metri. Se certase cu fata, iar acum dadea vina pe ea...
"Sa nu ne plangeti, caci lacrimile voastre le urasc! Va rog doar sa ne ingropati in aceeasi groapa, unul langa altul, lemn langa lemn, os langa os, in cimitirul de pe deal, unde l-am vazut cel mai aproape pe Dumnezeu!", a scris el, apoi a invinuit-o pe fata pentru tot raul pe care l-a facut.
Cei doi tineri erau impreuna de sase ani. Ar fi avut o relatie fericita pana de curand, spun anchetatorii.
Recent, se certasera pentru ca el nu ar mai fi mers la facultate si nu voia sa-si faca un rost in viata. Ea ar fi decis atunci sa-l paraseasca.
Se pare ca luni ar fi vrut sa ii vorbeasca pentru a o convinge sa se impace. Era insa pregatit sa o ucida - dovada cutitul pe care il avea la el.
Procurorii au inchis dosarul in care bacauanul era cercetat pentru omor calificat, in conditiile decesului "faptuitorului".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu