ATENTIE:Postez anunturi gratis pe blogul ...voi trebuie sa intrati, sa lasati un comentariu,sau contactatima la thunder_ice_asu sau 0748633830 si spuneti exact cum vreti sa sune anuntul+datele persoanei de contact...anuntul va fi publicat in maxim 24 de ore...in cazul in care doriti, cu poza, lasati un id si va contactez...anunturile pot fi:vanzari,cumparari,inchirieri,angajari,matrimoniale.in schimb cer doar un click pe un anunt din partea dreapta--->

joi, 30 iulie 2009

e!...si ce?...ne intereseaza?...pe mine nu!

Debbie Rowe si Katherine Jackson s-au inteles: mama megastarului poate capata custodia copiilor acestuia.
Mama lui Prince, in varsta de 12 ani, si a lui Paris, de 11 ani, a facut o intelegere cu Katherine Jackson, prin care se declara de acord aceasta din urma sa fie numit tutore al copiilor. Custodia trebuie, insa, aprobata de judecatori.
Debbie Rowe nu a primit niciun ban pentru intelegere, asa cum se vehiculase in presa, si va avea drept sa-i viziteze pe cei mici.
Singurul lucru pe care fosta sotie a lui Michael Jackson l-a cerut a fost ca Prince si Paris sa mearga la psiholog, pentru a reusi sa construiasca o relatie cu ei. Fosta sotie a megastarului isi va pastra drepturile parentale, dar, deocamdata, nu se stie cat de des isi va vizita copiii.
Intelegerea nu se refera si la Blanket, cel mai mic copil al lui Michael Jackson. Mama acestuia ramane, in continuare, necunoscuta.

Fratilor!nu ne pasa...!unii din noi nici nu indraznesc sa se gandeasca la ziua de maine, si alti...no coment!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu